Valokuva Ohjelmatoimisto Kristalli (c) Ville Huuri

Exit – Kautta aikojen livestream

Exitin laulut ovat kulkeneet yleisönsä mukana jo yli 30 vuoden ajan ylittäen sukupolvien rajat.

Exitin laulut ovat kulkeneet yleisönsä mukana jo yli 30 vuoden ajan ylittäen sukupolvien rajat. Siksi tässä Kautta aikojen -nimeä kantavassa livestream-konsertissa myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa konsertin sisältöön esittämällä ennakkoon laulutoivomuksiaan. Muutama henkilö yleisöstä pääsee myös kertomaan johonkin Exitin lauluun liittyvän tarinansa suorassa lähetyksessä tai videon tai kuvien välityksellä.

Konsertissa päästään kurkistamaan kulissien taakse sekä Exitin nykyisten, että myös joidenkin entisten jäsenten haastattelujen kautta. Tarinoita on keräämässä Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen.

Kaksituntinen kokonaisuus sisältää nimensä mukaisesti Exitin rakkaimpia lauluja, sisältäen myös viime vuosina harvemmin esitettyjä kappaleita. Luvassa on myös maistiaisia syksystä asti työn alla olleelta uudelta Exit-albumilta. Exit julkaisee toukokuussa 2021 myös sinkun uudelta albumiltaan.

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Oman laulutoiveen ja Exit-tarinan voi lähettää osoitteeseen: [email protected] .

Internet
16.5.2021 klo 18

Liput alk. 18€ Tiketistä, kesto n. 2 h

Sulje