Flyygelikuu: Kiia Nordlund

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Syksyn ensimmäisessä Flyygelikuu-konsertissa nuori virtuoosi Kiia Nordlund soittaa mm. Robert Schumannin ja Maurice Ravelin musiikkia.

Syksyn ensimmäisessä Flyygelikuu-konsertissa nuori virtuoosi Kiia Nordlund soittaa mm. Robert Schumannin ja Maurice Ravelin musiikkia.

Maurice Ravelin sarjan Tombeau de Couperinin muoto muistelee barokin klaveerisarjoja ja sen osat on omistettu säveltäjän 1. maailmansodassa menettämille ystäville.

Kiia Nordlund (s. 2002 Helsingissä) opiskelee pianonsoittoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Tuija Hakkilan sekä Antti Hotin luokalla. Sitä ennen hän opiskeli Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa sekä Helsingin Konservatoriolla. Lokakuusta 2022 lähtien Kiia opiskelee Hochschule für Musik Freiburgissa vuoden Erasmus-opiskelijavaihdossa.

Kiia on hyvin kiinnostunut kaikenlaisesta musiikista. Hän on soittanut soolo-ohjelmiston lisäksi runsaasti liediä, kamarimusiikkia sekä nykymusiikkia. Kiia on esiintynyt Narvan kaupunginorkesterin sekä Helsinki Concordia-orkesterin solistina. Lisäksi hän on soittanut Helsingin kaupunginorkesterin solistina nykymusiikki-workshopissa Maleena Linjaman pianokonserttoa.

Musiikin ohella Kiia nauttii suuresti pyöräilystä, kielten opiskelusta sekä uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumisesta.

Kesto 45 min, ei väliaikaa.
Vapaa pääsy

Sulje