Fragile

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Fragile tutkii akrobatian ja tanssin keinoin ihmisten välisiä riippuvuussuhteita ja liikkeellistä vuorovaikutusta toisiinsa.

Fragile tutkii akrobatian ja tanssin keinoin ihmisten välisiä riippuvuussuhteita ja liikkeellistä vuorovaikutusta toisiinsa.

Teos on virtaavasti tanssia ja akrobatiaa yhdistävä liikkeellinen kudelma, joka pyrkii luomaan luottamukselle, avoimuudelle ja hyväksynnälle rakentuvan maailman. Koreografia antaa tilaa hellyydelle ja keskinäiselle tuelle ja etsii herkkää vuorovaikutusta, jossa jokainen voi tulla nähdyksi ja hiljainenkin läsnäolo kuulluksi. Esiintyjät kannattelevat toisiaan monimutkaisten liikkeellisten rakennelmien keskellä ja aistivat myös toistensa keholliset kuiskaukset.

Fragile on ihmisolentojen välisiä suhteita eri näkökulmista käsittelevän nykysirkustrilogian toinen osa. Trilogian ensimmäinen osa Fierce sai ensi-iltansa Kulttuurikeskus Caisassa lokakuussa 2019.

Koreografia: Riku Lehtopolku
Esiintyjät: Matti Koskela, Ile Poikela, Haidi Sadonkorpi
Äänisuunnittelu/livemusiikki esityksessä: Mikko H. Haapoja
Valosuunnittelu: Kauri Klemelä
Tuotanto: Haidi Sadonkorpi
Tukijat/yhteistyökumppanit: Taike ─ Taiteen Edistämiskeskus, Niilo Helanderin Säätiö, Jenny ja Antti Wihurin Rahasto, Alfred Kordelinin säätiö, Tanssiteatteri Hurjaruuth, Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus, Kulttuurikeskus Caisa

Kesto: 50 min
Ikäsuositus: 8+
Kieli: sanaton
Liput: 10 / 6 €