0

Helsingin rannat idästä länteen -sähköpyöräretki

HSY:n lmastoinfo sekä jäte- ja vesihuollon viestinnän tiimit toteuttavat Helsinki-päivänä 12.

HSY:n lmastoinfo sekä jäte- ja vesihuollon viestinnän tiimit toteuttavat Helsinki-päivänä 12.6. sähköpyöräretken Helsingin rantoja pitkin itärajalta länsirajalle. Innostamme ottamaan kesäisen Helsingin pyöräilyreitit aktiivisesti käyttöön ja tuomme sähköpyöräilyä kaupunkilaisten tietoisuuteen. Samalla esittelemme HSY:n toimintaa monipuolisesti.

Pyöräilemme Vuosaaresta Hanasaareen, n. 54 km pituisen matkan. Reitin varrella on viisi pysähtymiskohdetta. Pysähtymiskohteissa on luvassa n. 5–10 minuutin mittainen haastattelu tai ohjelmanumero erityisesti HSY:n toimintaan liittyvistä aiheista, ohjelman tarjoaa HSY:n jäte- ja vesihuollon viestintätiimit.

Kohteet ja ohjelman aiheet ovat:Roihuvuoren vesitorni – vesihuoltoPornaistenniemi – virtuaalinen pakopeli, jätehuoltoMerihaka – merenpinnan nousu, ilmastonmuutosKaivopuisto – Helsingin pyöräilyinfraHietaniemi – pääkaupunkiseudun vesipostit

Reittikuvaus:

Kiertue striimataan live-lähetyksenä Facebookin tapahtumasivulle:

Kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita polkemaan reitin etappeja sähköpyörällä Ilmastoinfon tiimin kanssa, mukaan voi liittyä ja pois jäädä missä haluaa! (Max. 50 pyöräilijää samanaikaisesti.)

Sulje