Valokuva Helsingin uusivuosi 2020 / Helsinki Events

Helsingin uusivuosi 2020

Alvar Aallon kuja 1, 00100 Helsinki
Kansalaistori

Vuosi 2020 otetaan vastaan Helsingissä jälleen upeiden esitysten saattelemana.

Vuosi 2020 otetaan vastaan Helsingissä jälleen upeiden esitysten saattelemana.

Kansainvälistä uraa luonut Alma, kotimaisen räpin huippunimet Pyhimys ja Gasellit sekä lasten suosikki Pikku Papun Orkesteri tähdittävät uudenvuoden aattoiltaa. Juhlakansaa tanssittaa ysäritykki DJ Windows95man.

Uudenvuoden show’n juontavat näyttelijä Alina Tomnikov ja Yle Kioskista tuttu Constantinos “Gogi” Mavromichalis. Lisäksi Helsingin pormestari Jan Vapaavuori pitää tilaisuudessa perinteisen uudenvuodenpuheen. Ilta huipentuu näyttävään kaupungin yhteiseen ilotulitukseen.

Lasten uusivuosi:
klo 17 Pikku Papun Orkesteri ja Blind Gut Company
klo 17.30 Lasten ilotulitus

Iltaohjelma:
klo 22 DJ Windows95man
klo 22.45 Uudenvuoden show: ALMA, Gasellit ja Pyhimys
klo 24 Kaupungin ilotulitus
klo 00.05–01 DJ Windows95Man

Kansalaistori
31.12. klo 17 ja klo 22

Vapaa pääsy, tapahtuma on esteetön ja ikärajaton

Helsingin kaupunki kannustaa ihmisiä saapumaan Kansalaistorille katsomaan yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan.

Uudenvuoden show’ta voi seurata myös Eduskuntatalon portailta ja liikenteeltä suljetulta Mannerheimintieltä. Juhlijoita opastetaan saapumaan Kansalaistorille Mannerheimintien puolelta joko Musiikkitalon ja Kiasman välistä tai Töölönlahdenkatua pitkin. Jalankulku Linnunlaululta Töölönlahden puistoon on kokonaan suljettu. Alueelle pääsee myös Elielinaukiolta Töölönlahdenkatua pitkin.

Mannerheimintie ja Töölönlahdenkatu suljetaan autoliikenteeltä kokonaan viimeistään klo 22 alkaen. Lisätietoja poikkeusliikennejärjestelyistä liitteenä olevasta kartasta. Julkisen liikenteen poikkeusjärjestelyt päivitetään HSL:n verkkosivuille ja mobiilisovellukseen.

Sulje