Helsinki-Cotonou Ensemble – Savoyn uusi vuosi

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Riemua ja rytmiä uuteen vuoteen Savoy-teatterissa Helsinki-Cotonou Ensemblen tahdissa.

Riemua ja rytmiä uuteen vuoteen Savoy-teatterissa Helsinki-Cotonou Ensemblen tahdissa.

Vietä vuoden viimeinen ilta erityisessä seurassa kansainvälisen huippumusiikin parissa! Helsinki-Cotonou Ensemble virittää yleisön positiiviseen ja energiseen tunnelmaan. Suomalais-afrikkalainen kokoonpano tuo lämmön talven keskelle.
Helsinki-Cotonou Ensemble on helsinkiläisen kitaristi Janne Halosen ja beniniläisen lyömäsoittaja-laulaja Noël Saïzonoun luotsaama kahdeksanhenkinen yhtye.

Projekti sai alkunsa tammikuussa 2012, kun Halonen, rumpali Juha Räsänen ja basisti Sampo Riskilä matkustivat stipendiaateiksi suomalais-afrikkalaiseen kulttuurikeskukseen, Villa Karoon, Beniniin. Yhtye nauhoitti esikoisalbuminsa, Beaucoup de Piment! (Paljon pippuria!), Beninin Cotonoussa ja julkaisi sen Suomessa toukokuussa 2013. Yhtye on keikkaillut 17 maassa ja julkaissut viisi albumia.

Noël Saïzonoun ja Janne Halosen säveltämä musiikki on yhdistelmä beniniläisiä voodoo-kulttuurista ammentavia perinnerytmejä, afrobeatia, jazzia, funkia ja hip hoppia.

Esiintyjät:
Noël Saïzonou
Janne Halonen
Sampo Riskilä
Jussi Miettola
Visa Oscar
Mikko Pettinen
Joakim Berghäll
Kasheshi Makena

Lue lisää Helsinki-Cotonou Ensemblesta: https://www.helsinkicotonouensemble.com/story

Esityksen kesto n. 2 t, sisältäen väliajan.

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

***

Yhdistä konserttielämykseen illallinen – osta Show & Dinner -lippu!

Show & Dinner
Show & Dinner -lippu sisältää Premium-pääsylipun konserttiin, vaatenaulakkomaksun sekä pöytiin tarjoillun menun ravintola Gilletissä kaksi tuntia ennen esitystä tai heti esityksen jälkeen.

Ravintola Gillet sijaitsee Savoy-teatterin läheisyydessä, osoitteessa Kasarmikatu 23.

Menuvaihtoehdot:

Menu KASVIS:
Paahdettua maa-artisokkaa, osterivinokkaita ja lehtipersiljaa (v, m, g)
Gilletin melanzanea; munakoisoterriiniä, tomaattisalsaa ja babaganoushia (v, m, g)
Suklaakakkua, grillattua ananasta ja mandariinimoussea (l, g, myös vegaanisena)

Menu KALA:
Grillattua pulpoa, romesco-kastiketta ja chorizoa (m, g)
Paistettua meribassia, fenkolia ja veriappelsiini- beurre blanc -kastiketta (l, g)
Suklaakakkua, grillattua ananasta ja mandariinimoussea (l, g, myös vegaanisena)

Lisätiedot: [email protected] tai puh. 020 742 4210

Sulje