Valokuva Helsinki Marketing (c) Jussi Hellsten

Helsinki Design Week 2019

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jossa näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jossa näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri.

Helsinki Design Week -festivaali luo tänä vuonna Oppimisilmaston, joka on kannustava, optimistinen ja kriittinenkin. Vaikka ilmastonmuutos järkyttää ja luo paniikkia, Helsinki Design Week pitää kiinni toivosta ja lupaa katsoa myös festivaalin omaa toimintaa kriittisesti.

Helsinki Design Week tuo arkkitehtonisesti poikkeuksellisen näyttäviin tiloihin syyskuussa Oppimisilmasto-teemaan liittyviä näyttelyitä, työpajoja ja juhlia. Erottajalla sijaitseva, aiemmin Tullihallituksen talona tunnettu uusrenessanssipalatsi avautuu syyskuussa ensi kertaa yleisölle. Festivaalin ajan yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä rakennus sisältä, sillä heti tapahtuman jälkeen rakennuksessa alkaa mittava remontti.

Kaiken kaikkiaan Helsinki Design Weekiin kuuluu yhteensä noin 250 tapahtumaa, jotka levittäytyvät Erottajan lisäksi myös muualle kaupunkiin.

Helsinki
5.-15.9.

Sulje