Valokuva Jeremias Sarvela

Helsinki Drink Festival 2021

Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki
Suvilahti

Helsinki Drink Festival kerää kerää kaupungin cocktailbaarit, maahantuojat ja alkoholilliset, sekä alkoholittomat juomasekoitukset Suvilahteen.

Helsinki Drink Festival kerää kerää kaupungin cocktailbaarit, maahantuojat ja alkoholilliset, sekä alkoholittomat juomasekoitukset Suvilahteen. Tänä vuonna livemusiikilla on entistä suurempi rooli, kun trendaavat kotimaiset artistit, kuten Kauriinmetsästäjät, F ja Elias Gould nostavat cocktail-tapahtuman tunnelman huippuunsa.

Tapahtuma on suunnattu niille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat olla osa kesän värikkäintä tapahtumaa.

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta nauttiville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Nälkäisten iloksi, HDF on myös entistä vahvemmin ruoka-tapahtuma. Festariruokaa tarjoavat The Bull & The Firm, Yeastie Boi, Boneless ja Gaijin.

Kaikille cocktailien tekemisestä kiinnostuneille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten johdatuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Piña Colada tai Gin Tonic. Paikat suositellaan varaamaan näihin etukäteen.

HDF:ssä on myös tunnetusti juhlavuutta ja glamouria. Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia on mukana valitsemassa kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo.

Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin Helsinki Drink Festivalin nettisivuille. Mikäli haluaa varmistaa paikan kevään maukkaimmassa tapahtumassa, kannattaa hankkia lippu etukäteen.

Suvilahti, Helsinki
27.8.-28.8.2021
Pe 16-22, La 15-22
Liput: 20 € ennakkoon ja 25 € ovelta. Cocktail-koulu liput 8 € 

Sulje