Helsinki International Drag Fest – Suurin, monimuotoisin ja kansainvälisin Drag Show Suomessa!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä!

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä!

Betty Fvck ylpeänä esittää: ensimmäinen Helsinki International Drag Fest - aidosti monimuotoisin Drag show Suomessa. Tapahtumassa näet uraauurtavia, vallankumouksellisia, ja henkeä salpaavia esityksiä tarkkaan upeilta, tarkkaan valituilta artisteilta, jotka tulevat ympäri maailmaa! He ovat dragin kuninkaita ja kunigattaria: tanssi, lip-sync, burleski, napatanssi, ja sirkus ovat osa heitä. He ovat monimuotoisia kaikin tavoin. Heidän kauttaan koet tunteiden vuoristoradan, ja heidän vahva viestinsä muuttaa maailmaa. Ylpeänä esitämme:

THE DRAG SUPERSTARS LINE-UP:
★ CHARITY KASE (UK - Rupaul’s Drag Race UK)
★ KETA MINAJ (ID/NL - DragRace Holland)
★ SLETLANA (Erityinen Artistivieras Ukrainasta)
★ SAINT SINISTER (UK)
★ MANLY B (BR/FR)
★ DARVISH (SY/DE)
★ MAJESTIC LUXOR (LV/DE)
★ VILITA (EE)
★ VIKTOR KOOLLA (FI)
★ ANGEL NINJA (FI)
★ THOMAS MOOSE (IT/FI)
★ HOUSE OF FVCK

Me kutsumme heitä sankareiksi, koska he eivät ole vain artisteja: he muuttavat maailmaa! Liity muutokseen ja tule kokemaan Drag taide osana yhteisöä. Muista pukeutua upeaksi Drag hahmoksi, sillä yleisön paras asu palkitaan!

Jokaisesta ostetusta lipusta lahjoitamme euron Ukrainan hyväksi.

Tapahtuma noudattaa päivitettyjä AVI:n turvallisuusohjeita.
Ikäraja: K16

Kesto n. 2,5 h, sisältää väliajan

*********

Koronavirustilanteen vuoksi siirtyneen Helsinki International Drag Fest -tapahtuman (19.2.2022) liput käyvät sellaisenaan lauantaina 26.3.2022 klo 20 alkavaan tapahtumaan. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

**********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.