Helsinki International Drag Fest – TAPAHTUMA SIIRTYY -> la 26.3.2022

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

La 19.2.2022 Helsinki International Drag Fest -tapahtuma siirtyy pidettäväksi lauantaina 26.3.2022 klo 20.

Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan. Lippuja ei tarvitse vaihtaa!
Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa sunnuntaihin 20.2.2022 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

*********

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä!

Betty Fvck ylpeänä esittää: ensimmäinen Helsinki International Drag Fest - aidosti monimuotoisin Drag show Suomessa. Tapahtumassa näet uraauurtavia, vallankumouksellisia, ja henkeä salpaavia esityksiä tarkkaan upeilta, tarkkaan valituilta artisteilta, jotka tulevat ympäri maailmaa! He ovat dragin kuninkaita ja kunigattaria: tanssi, lip-sync, burleski, napatanssi, ja sirkus ovat osa heitä. He ovat monimuotoisia kaikin tavoin. Heidän kauttaan koet tunteiden vuoristoradan, ja heidän vahva viestinsä muuttaa maailmaa. Ylpeänä esitämme:

THE DRAG SUPERSTARS LINE-UP:
★ CHARITY KASE (UK - Rupaul’s Drag Race UK)
★ IVY-ELYSE MONROE (ID/NL - Drag Race Holland)
★ BAMBI MERCURY (DE - Queen of Drags Germany)
★ SAINT SINISTER (UK)
★ MANLY B (BR/FR)
★ DARVISH (SY/DE)
★ MAJESTIC LUXOR (LV/DE)
★ VILITA (EE)
★ VIKTOR KOOLLA (FI)
★ ANGEL NINJA (FI)
★ THOMAS MOOSE (IT/FI)
★ HOUSE OF FVCK

Me kutsumme heitä sankareiksi, koska he eivät ole vain artisteja: he muuttavat maailmaa! Liity muutokseen ja tule kokemaan Drag taide osana yhteisöä. Muista pukeutua upeaksi Drag hahmoksi, sillä yleisön paras asu palkitaan!

Tapahtuma noudattaa päivitettyjä AVI:n turvallisuusohjeita.
Ikäraja: K16

Kesto n. 2,5 h, sisältää väliajan

*********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Sulje