Valokuva Suomen Hiihtoliitto

Helsinki Ski Weeks 2022

Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki
Olympiastadion

Hiihdon riemua ja talvisia elämyksiä Olympiastadionilla!

Hiihdon riemua ja talvisia elämyksiä Olympiastadionilla!

Ensimmäistä kertaa historiassa Helsingin Olympiastadionilla hiihdetään! Ota perhe, ystävät tai kollegat mukaan ja tule tekemään oma hiihtosi suomalaisen urheilun pyhättöön. Latu on 1,1 km pitkä ja lumi taattu koko kuukauden ajaksi. Sisäänpääsy Olympiastadionin huikeisiin talvipuitteisiin on ilmainen, mutta ennakkorekisteröitymisellä varmistetaan, että kaikki saavat sivakoida ladulla rauhassa.

Helsinki Ski Weeks järjestetään tulevana talvena ensimmäistä kertaa. Ainutlaatuisella tavalla liikunnan riemun ja elämyksellisen viihteen yhdistävä tapahtumakokonaisuus saa lähtölaukauksensa tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja kuukauden aikana Olympiastadionilla nähdään runsaasti teemaan osuvia oheistapahtumia: kaikille ilmaiseksi tarjotun hiihtomahdollisuuden lisäksi lumihurmokseen johdattelevat avajaiskonsertti, Lasten Lumipäivät, yrityksille suunnattu sprinttikisa, suksidisko ja paljon, paljon muuta. 

Helsinki Ski Weeksin kruunaa 24. helmikuuta järjestettävä kansainvälinen Stadion Sprint -kutsukilpailu, jossa hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa, josta ei puutu valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta. 

Helsinki Ski Weeks tarjoaa elämyksiä aivan kaikille – sen takaa jo uudistetun Olympiastadionin vaikuttava talviolosuhde. Nappaa hiihtokoulusta taitotasoosi sopivat vinkit tai keikauta itsesi Helsinki Ski Weeksin omalle Tapahtumatorille, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta iloisessa after ski -tunnelmassa.

Olympiastadion 

29.1.-27.2.2022 

Vapaa pääsy