Valokuva Cityspotting (c) Mikko Rinnevuori

Helsinkispotting

Helsinkispotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti. Helsinkispotting sisältää tuhdin paketin kaupunkitietämystä,

Helsinkispotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti. Helsinkispotting sisältää tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa ja luonnon kauneutta ja vie käyttäjän paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt. Matkalle mahtuu muutamia mysteerejä sekä kaupungin kätkettyjä helmiä.

Helsinkispottingin käyttämiseen tarvitset vain mobiililaitteen, jossa on toimivat sijaintitoiminnot ja internet-yhteys. Helsinkispottingiin kirjaudutaan mobiililaitteen verkkoselaimelta.

Helsinkispottingin kartalla näkyy spotteja, joiden sisältämä paikkasidonnainen sisältö avautuu heti, kun saapuu paikan päälle. Eräällä spotilla hypitään rantakiveltä toiselle, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen.

Helsinkispottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta.

Internet
1.6.-31.12.

36€/käyttäjä, käyttöoikeus jatkuu 31.12.2020 asti samalla maksulla.

Sulje