Valokuva © HMO ry / Sofia Kangas

HMO:n 5-vuotisjuhlakonsertti

Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki
Temppeliaukion kirkko

HMO:n 5-vuotisjuhlakonsertti Temppeliaukion kirkossa

Helsinki Metropolitan Orchestra syntyi kesällä 2017, kun pianisti Alina Sorjonen ja kapellimestari Sasha Mäkilä päättivät koota muusikkoystävänsä yhteen harjoittelemaan ja esittämään konserttimusiikkia kesäisessä Helsingissä. Konsertti Temppeliaukion kirkossa oli menestys. Yleisömäärä, n. 800 kuulijaa, joista n. 100 seisomapaikoilla, yllätti kaikki ja jätti jälkeensä palavan halun jatkaa yhdessä soittamista. Tuon kesäillan jälkeen orkesteri on muun muassa konsertoinut eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata, toiminut oopperaorkesterina sekä ollut yhdeksän konsertin ulkomaankiertueella Kiinassa.

Nyt vuorossa on HMO:n perinteinen kesäkonserttisarja, joka on tänä vuonna myös orkesterin 5-vuotisjuhlakonserttisarja. Ohjelmistossa on kaksi rakastettua ja mieleenpainuvista melodioistaan tunnettua romantiikan ajan teosta: Rahmaninovin 2. pianokonsertto sekä Sibeliuksen 2. sinfonia.

Alina Sorjonen, piano
Sasha Mäkilä, kapellimestari
Helsinki Metropolitan Orchestra

Ohjelma:
Sergei Rahmaninov: Pianokonsertto nro 2 c-molli op. 18
Jean Sibelius: Sinfonia nro 2 D-duuri op. 43

Temppeliaukion kirkko
13.8.2022 klo 19
Kesto 1,5 h
Liput 15 € / 20 €
Alennettu hinta koskee eläkeläisiä, opiskelijoita, työttömiä, varusmiehiä sekä alle 16-vuotiaita lapsia. Lippuja on saatavilla ovella tuntia ennen konsertin alkua sekä ennakkoon osoitteessa metorchestra.tapahtumiin.fi

Sulje