House of Nostalgia – In Love With An Illusive Past -näyttely

Aleksanterinkatu 14-18, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Astu House of Nostalgian kiehtovaan maailmaan: Helsingin kaupunginmuseon tunnelmallisessa aulassa on…

Astu House of Nostalgian kiehtovaan maailmaan: Helsingin kaupunginmuseon tunnelmallisessa aulassa on esillä In Love With An Illusive Past ‑näyttely, jossa pääset tutustumaan menneestä ajasta inspiroituneisiin vaatteisiin ja asusteisiin sekä kuosien ja vaatteiden takana oleviin tarinoihin.

Kietoudu ylelliseen iltatakkiin ja nappaa selfie art nouveau ‑tyylisessä kulississa. House of Nostalgian edustajat ovat paikalla pe 10.12. klo 14–18, ke 15.12. klo 11–15 sekä pe 17.12. klo 14–18 ottamassa kävijöille muistoksi nostalgiaa huokuvia Polaroid-kuvia ja kertomassa lisää.

House of Nostalgia on helsinkiläinen designyritys, joka suunnittelee ja valmistaa vintagetyylisiä vaatteita ja asusteita. Toiminnan peruspilareita ovat laadukas ajattomuus ja rikas, nostalgiaa huokuva estetiikka sekä vastuullisuus kaikessa tekemisessä. House of Nostalgian tuotteita on myynnissä museokaupassa näyttelyn yhteydessä.

Huomioithan, että Helsingin kaupunginmuseossa edellytämme koronapassia kaikilta yli 16-vuotiailta. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen museovierailua ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Kiitos yhteistyöstä!

 

Kuva: House of Nostalgia

Sulje