Valokuva House of Nostalgia

House of Nostalgia | In Love With An Illusive Past

Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
GLO Hotel Art

Astu House of Nostalgian kiehtovaan menneisyyden maailmaan GLO Hotel Artin lumoavassa kivilinnassa

Astu House of Nostalgian kiehtovaan menneisyyden maailmaan GLO Hotel Artin lumoavassa kivilinnassa, yhdessä Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista, trendikkäällä Design District -alueella. Linnan tunnelmallisessa aulassa on esillä näyttely, jossa pääsee tutustumaan menneestä ajasta inspiroituneisiin vaatteisiin ja asusteisiin sekä tarinoihin kuosien ja vaatteiden takana.

House of Nostalgia on uusi helsinkiläinen designyritys, joka suunnittelee ja valmistaa vintagetyylisiä vaatteita ja asusteita. House of Nostalgian toiminnan peruspilareita ovat vastuullisuus kaikessa tekemisessä, laadukas ajattomuus ja rikas, nostalgiaa huokuva estetiikka.

Näyttely on esillä koko Helsinki Design Weekin ajan 9.9. – 19.9.2021.

Tapahtumassa pääsee myös sovittamaan vaatteita ja kuvauttamaan itsensä Art Nouveau pop-up-kulisseissa; muistoksi saa nostalgiaa huokuvan Polaroid-kuvan mukaansa.

Järjestäjät ovat paikalla päivittäin (sunnuntaita lukuun ottamatta) klo 14-18 kuvaamassa ja kertomassa House of Nostalgiasta. Vaatteiden sovitus on mahdollista vain tällöin.

House of Nostalgian liikkuva muotinäytös ihastuttaa Helsingin kaduilla torstaina 9.9. klo 17-18 sekä lauantaina 18.9. klo 13-14 Helsinki Design District -alueella. Näytös päättyy Glo Hotel Artin aulaan.

Herkullisen tunnelmoinnin viimeistelee GLO Hotellin kanssa yhteistyössä sekoitettu House of Nostalgia -cocktail. Baari on auki joka päivä kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

9.9. – 19.9.2021

GLO Hotel Art, Lönnrotinkatu 29

Näyttely on maksuton

Sulje