Iltapäivätreffit Hakasalmen huvilassa: Aurora Karamzin ja somistekukat

Aleksanterinkatu 16, 00170 Helsinki
Kaupunginmuseo

Oletko vapaalla iltapäivisin? Iltapäivätreffeille voit tulla kaupunginmuseoon viihtymään, rento…

Oletko vapaalla iltapäivisin? Iltapäivätreffeille voit tulla kaupunginmuseoon viihtymään, rentoutumaan ja jutustelemaan inspiroivassa ympäristössä ja samalla osallistua työpajoihin, muisteluhetkiin ja tietoiskuihin. Iltapäivätreffit järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona (alkaen 2.9.) vaihtuvin teemoin. Jokainen kerta on erilainen. Mukaan voi tulla kuka tahansa historiasta ja käsillä tekemisestä kiinnostunut. Iltapäivätreffeille on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostiin: [email protected] tai jos tilaa on, niin museon tiskin nimilistaan ennen tilaisuuden alkua.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä/tapaaminen. Tapaaminen alkaa lyhyellä alustuksella päivän teemaan ja lopuksi syvennymme aiheeseen itse käsillä tehden kuukausittain vaihtuvin tekniikoin. Syksyn 2020 teemat liittyvät niihin aikakausiin ja henkilöihin, joihin museorakennuksemme vahvasti kytkeytyvät.

Marraskuun iltapäivätreffit, Aurora Karamzin ja somistekukat, järjestetään Hakasalmen huvilassa (Mannerheimintie 13 b). Lisätietoja työpajasta Hakasalmen huvilan sivuilla.

Sulje