Valokuva InSite (c) Anni Taponen

inSite - julkisen tilan performanssi

Runeberginkatu 34, Helsinki
Runeberginkatu 34, Helsinki

inSite on sarja julkisen tilan esityksiä, joissa tutkitaan Helsingin rakennettua ympäristöä tanssin, esitys- ja äänitaiteen avulla

inSite on sarja julkisen tilan esityksiä, joissa tutkitaan Helsingin rakennettua ympäristöä tanssin, esitys- ja äänitaiteen avulla, ja rakennetaan yleisöä kierrättävä esitys kaupungin julkisissa tiloissa. 

Esitys tutkii Helsinkiä liikkeen ja tuntoaistin kautta, ja tuo kaupungin näkyväksi myös muiden, kuin näköaistin avulla. Työryhmä tutkii rakennettua ympäristöä tanssillisuuden ja liikkeen avulla. 

Miltä ympäröivät rakennukset tuntuvat? Luovatko ne tilaa leikille, toisen (ja toiseuden) kohtaamiselle, herättääkö ympäröivä kaupunki sympatiaa vai etäännyttääkö se muista ihmisistä? Miten kaupunki avautuu moniaistillisena kokemuksena? 

Ruoholahti, Töölö

26.-28.8.2021

26.-27.8. klo 19 Ruoholahti

28.8. klo 11, 12, 13 & 14 Töölö

Vapaa pääsy, kesto 30-40 min

Tarkempi osoite annetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Esityksen äänimaisema jaetaan qr-koodin kautta, joten tarvitset oman puhelimen ja kuulokkeet mukaan. 

Esitykseen otetaan vain pieni ryhmä yleisöä turvavälien varmistamiseksi. Ilmoittautuminen: a . olkinuora (@) gmail . com

Sulje