Isaac Sene & Sexmane – Stoa Black Box

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Saman illan aikana lavalle nousee sekä modernia poppia esittävä Isaac Sene ja rap-lupaus Sexmane.

Saman illan aikana lavalle nousee sekä modernia poppia esittävä Isaac Sene ja rap-lupaus Sexmane.

Isaac Sene

Monilahjakkaan artistin ja lauluntekijän Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jossa voidaan kuulla myös vaikutteita jazz-musiikista.

Isaac Sene julkaisi odotetun “Koko kansan” -EP:nsä vuonna 2020 ja hänen tunnetuimpiin kappaleisiinsa kuuluvat singlelohkaisut "Akryyli", "Hello My Ppl" ja "N-sana".

Seneä kuullaan myös mm. Yeboyahin “Elovena” -EP:llä. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat. 

”Odotan innolla, että pääsen vihdoin julkaisemaan työni tuloksia. Loistavat fiilikset ilmassa! Tuntuu, että tietää mitä tekee ja mihin on menossa, vaikka matka kohti tuntematonta on vasta edessä. Se on mulle paras tunne.” (Isaac Sene)

Sexmane

Sexmane eli Max Sene on aiemmin omakustanteena musiikkiaan julkaissut räppäri. Debyyttialbumillaan ”Sextape” kultaa striimannut artisti on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti.

Vuonna 2019 julkaistu kappale ”Mama” pysyttelee edelleen Suomen Spotifyn Top200 -listalla ja artistin kappaleita on striimattu yli 14 miljoonaa kertaa. Nyt Sexmanelta kuullaan vihdoin odotettua uutta musiikkia uuden levytyssopimuksen myötä.

Sexmanen ensimmäinen singlejulkaisu Sony Musicin kanssa kantaa nimeä ”Henki”. Kirjoittaminen on aina tuntunut artistille luontevalle, mutta tällä kertaa studioon päästyä kappale syntyi täysin hetkessä vallinneesta mielentilassa. Singlejulkaisun tuotannosta vastaa Victor Nordis.

”Henki biisinä on siinä mieles erilainen, että en kirjoittanut tekstiä, vaan menin studiolla suoraan mikin taakse ja lauloin siitä miltä must tuntu. Sitä ei ois voinut ottaa enää uusiksi, kun se kaikki tuli just siinä hetkessä.”

Rap-lupaukselle kirjoittaminen on tuntunut aina luontevalle tavalle purkaa tunteita ja studioon päästyä palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Sexmane on aiemmin kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja odottaa paluuta keikkalavoille.

Viimeisimpänä Sexmanea on kuultu fiittaamassa mm. Keko Salatan sekä williamin kappaleilla. Sexmanelle on povattu loistavaa tulevaisuutta ja omaa polkua kulkevalta artistilta kuullaan tämän vuoden aikana lisää uutta musiikkia.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Ikärajaton

*Metropolian opiskelijat saavat liput hintaan 10,50€

Sulje