Valokuva Warner Music Finland (c) Tero Ahonen

J. Karjalainen

Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Helsingin jäähalli

Keväällä 2022 J. Karjalaisen musiikin ystäviä hemmotellaan miehen ensimmäisellä Helsingin jäähallin konsertilla, jossa hän esiintyy bändinsä kanssa

Keväällä 2022 J. Karjalaisen musiikin ystäviä hemmotellaan miehen ensimmäisellä Helsingin jäähallin konsertilla, jossa hän esiintyy bändinsä kanssa syntymäpäivänään huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Konsertti on siirtynyt jo muutamaan otteeseen koronapandemian vuoksi sekä Ukrainan tilanteen vuoksi konsertti on siirtynyt Helsingin jäähalliin.

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. 

Hänen laulunsa Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindepinde, Sirkka Lautamies ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1.


J. Karjalainen julkaisee keväällä 2022 uuden albumin, jolta on jo tammikuussa julkaistu single Oulu, Wisconsin.

Helsingin jäähalli

1.4.2022 ovet klo 18.30, showtime klo 20

Liput 39,90-99,90€ Ticketmasterista