Jani Toivola: Pantteri ja minä – Kirjan julkaisuilta

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

JANI TOIVOLA esittää:
Pantteri ja minä -yhden miehen ilta.

Pantteri ja minä on Jani Toivolan omakohtainen yhden miehen ilta vanhemmuudesta ja sukupolvien välisestä rakkaudesta. Ilta pohjautuu Toivolan valtavan suosion saavuttaneisiin Instagram-teksteihin hänen ja hänen tyttärensä elämästä. Luvassa on huumorilla höystettyjä, elämän makuisia tarinoita ihmisenä olemisesta ja yhdessä kasvamisesta. Päivittäisistä valinnoista rakastaa ja uskalluksesta pyytää anteeksi. Siitä, kuinka jokainen päivä voi lopulta olla se elämän paras.

Tarinat, musiikki, tanssi ja visuaaliset elementit yhdistyvät illassa kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Esitys pohjautuu Toivolan elokuussa ilmestyvään Pantteri ja minä -kirjaan.

”Me ollaan isä ja tytär. Kaksikko, jonka elämä ja sattuma toi yhteen. On paljon sellaisia hetkiä, joissa me on oltu toistemme ainoat todistajat. Me on nähty toisistamme sekä ne kauneimmat että rosoisimmat puolet. Mä uskon vahvasti, että samat tunteet ja kokemukset on löydettävissä kaikista ihmissuhteista. Kuka on sun elämässäsi se ihminen, jonka edessä maskit murtuu ja on katsottava uudella tavalla silmiin sekä itseään että elämää? Yhdessä arkisessa hetkessä on usein läsnä koko elämä. Tervetuloa matkalle meidän tarinaan!”

Kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua.

Sulje