Jokeri Pokeri Box Taikashow – Ala-Malmin tapahtumapuisto

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Iloisessa esityksessä nähdään upeita taikatemppuja ja hyväntuulinen lavashow.

Iloisessa esityksessä nähdään upeita taikatemppuja ja hyväntuulinen lavashow.

Simo Aalto tunnetaan parhaiten TV:n jokeri-pukuisena lastentaikurina, joka on ilahduttanut lapsia television välityksellä pitkän aikaa. Simo kiertää ahkerasti Suomea koko perheen taikashow'llaan. Esityksessä on mukana hauskojen temppujen lisäksi useita eri eläimiä. Joka vuosi uusi ihailijapolvi oppii vanhempiensa mukana sanomaan kuuluisan taikasanan "Jokeri Pokeri Box" jo ennen kuin osaavat kävellä. Simo on voittanut taikuuden maailmanmestaruuden vuonna 2000.

Vapaa pääsy!

Kesto: noin 35 min
Ikäsuositus: 2-vuotiaasta ylöspäin
Kieli: suomi

Ala-Malmin puisto muuttuu elokuussa kahden viikon ajaksi tapahtumapuistoksi. Malmilaisten toiveet kesätoiminnasta on kuultu! Tapahtumapuistossa on luvassa 11.-21.8.2022 päivittäisiä tapahtumia ja paljon erilaista toimintaa, kulttuuria ja koettavaa kaikenikäisille, unohtamatta Malmitalon kivijalkoja eli livemusiikkia ja koko perheen ohjelmaa.

Ala-Malmin tapahtumapuisto on Helsingin kaupungin Kulttuurin ja vapaa-ajan sekä Kaupunkiympäristön toimialojen yhteinen projekti, jossa alueen toimijat tuovat taiteen ja kulttuurin kaupungin kehittämisen ytimeen, kaikkien helsinkiläisten saataville. Tavoitteena on saada puitteiltaan upea Ala-Malmin puisto entistä paremmin asukkaiden käyttöön, tulevaisuudessa kesätoimintaa on tarkoitus laajentaa entisestään

Tapahtuma järjestetään säävarauksella

Sulje