Valokuva Live Nation Finland / Josh Rouse

Josh Rouse

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
Tavastia-klubi

Amerikan indiepiirien yksi hienoin laulaja-lauluntekijä, Josh Rouse saapuu lokakuussa esiintymään Tavastia-klubille.

Amerikan indiepiirien yksi hienoin laulaja-lauluntekijä, Josh Rouse saapuu lokakuussa esiintymään Tavastia-klubille. Vastikään uuden singlen "Hollow Moon" julkaissut artisti tulee soittamaan materiaalia laajasta indierock ja -folk -tuotannoistaan.

Vuonna 1998 julkaistun debyyttialbuminsa "Dressed Up Like Nebraska" jälkeen Josh Rouse on vakiinnuttanut asemansa yhtenä sukupolvensa parhaista laulaja-lauluntekijöistä niitaten itsensä juurevan ja älykkään amerikan popin kärkinimien listalle. Tuorein single "Hollow Moon" näki päivänvalonsa maaliskuussa. Artistin järjestyksessään 14. pitkäsoitto "Going Places" julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Rouse on työskennellyt 25-vuotisen uransa aikana mm. Lambchopin Kurt Wagnerin kanssa ja kiertänyt Grant-Lee Phillipsin, Mark Eitzelin, Aimee Mannin ja Vic Chesnuttin kanssa.

"Joka kerta kun olen tehnyt levyn, olen yrittänyt tehdä siitä erilaisen kuin viimeksi", Rouse sanoo. 

”Minua on aina kiehtonut erilaisen musiikkityylit. Mutta loppujen lopuksi, vaikka kuinka eklektistä yritän siitä tehdä, ääneni ja musiikin melodinen herkkyys sitovat asiat yhteen”, hän jatkaa.

Tavastia-klubi

26.10.2022 ovet klo 19

Liput 23,50€ Tiketistä, K-18

Sulje