Kaiken kansan Kalevalan päivä – Muskari, päivätanssit, Open Stage

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Kalevalan päivää vietetään Malmitalossa koko päivä. Muskareilla aloitetaan ja Kalevauva.fin konserttiin lopetetaan.

Kalevalan päivää vietetään Malmitalossa koko päivä. Muskareilla aloitetaan ja Kalevauva.fin konserttiin lopetetaan.

OHJELMA

klo 9-9:30 Muskari 0-3v (aula)
klo 10-10:30 Muskari 4-6v (aula)

Tervetuloa puolen tunnin seikkailulle musiikin ihmeelliseen maailmaan! Päivän ensimmäinen musiikkituokio on suunnattu perheen pienimmille (0-3-vuotiaat) ja jälkimmäinen perheen leikki-ikäisille lapsille (4-6-vuotiaat). Vapaa pääsy!

klo 13-15 Eläkeläisten päivätanssit (aula)
On aika kaivaa mekot ja tanssikengät kaapeista ja suunnata Malmitalolle eläkeläisten päivätansseihin! Tansseja vauhdittaa ihastuttava Noora Salmi yhtyeineen. Luvassa on aitoa lavatanssitunnelmaa klassikkokappaleiden siivittämänä! Vapaa pääsy.

klo 17-19 Open stage / mic (aula)
Onko pöytälaatikko täynnä kappaleita, jotka odottavat ensiesitystä? On aika astua esiin ja nousta lavalle lämmittelemään suurta suosiota nauttivaa Kalevauvaa Malmitalon aulaan ennen illan pääkonserttia. Laita meille lyhyt kuvaus itsestäsi sekä esitettävistä kappaleista sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Laitathan myös linkin mahdollisiin ääninäytteisiin. Esiintymisaika on 10 minuuttia per esiintyjä. Valittuihin esiintyjiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

klo 19-20 Kalevauva.fi (Malmisali)
Kalevauva on ääneen naurattavaa nykyrunonlaulantaa, jonka sanoitukset ovat löytyneet läppärin hehkussa suoraan kansan suusta. Konserttiin on liput 15 / 12 €

Sulje