Kaupunginmuseon leffapihat: Tähdet kertovat, komisario Palmu

Aleksanterinkatu 16, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Tervetuloa kesän tunnelmallisimpaan ulkoilmaleffateatteriin! Lämpimät kesäillat huipentuvat e…

Tervetuloa kesän tunnelmallisimpaan ulkoilmaleffateatteriin!

Lämpimät kesäillat huipentuvat elokuussa tunnelmallisiin leffanäytöksiin kaupunginmuseon ainutlaatuisella Falkmanin pihalla. Leffapihan elokuvatarjontaa yhdistää Helsinki. Elokuvat esitetään filmiltä, joten kelojenvaihdon yhteydessä näytöksissä pidetään lyhyt tauko.

Liput 10 euroa. Ostaessasi lipun verkosta, saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lippu tarkistetaan tapahtumapaikalla. Lippuja on myynnissä myös ovelta, jos niitä on jäljellä. Paikat ovat numeroimattomia, joten näytöksiin kannattaa saapua ajoissa. Ovet avataan klo 20.30.

Tule nauttimaan urbaanista pihatunnelmasta, loppukesän pimenevistä illoista ja upeasta Helsingistä valkokankaalla!

PE 20.8.2021 klo 21.30 Tähdet kertovat, komisario Palmu (1962, ohj. Matti Kassila) Matti Kassilan käsikirjoittama ja ohjaama rikoselokuva Tähdet kertovat, komisario Palmu on kolmas Palmu-elokuvien sarjassa ja perustuu Mika Waltarin samannimiseen romaanikäsikirjoitukseen. Tuomari Toivo Virta on edennyt urallaan rikospoliisin ensimmäisen ryhmän päälliköksi ja komisario Palmun esimieheksi. Helsingin Tähtitorninmäeltä löytyy murhatun miehen ruumis. Tuomari Virta, komisario Palmu ja etsivä Kokki alkavat tutkia tapausta. Virran suureksi harmiksi rikospaikalle on ehtinyt myös toimittaja Nopsanen, jonka sensaatiojuttu Iltalehdessä aiheuttaa poliiseille lisätyötä. Pääosissa:Joel Rinne, Matti Ranin, Leo Jokela, Pentti Siimes (Fennada-Filmi Oy) Ikäraja: K11

Osta lippu: Tähdet kertovat, komisario Palmu

 

Sulje