Kaupunkitanssit Vuotorilla – Samba

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Kaupunkitanssit ilahduttavat vuosaarelaisia tänäkin kesänä Vuotalon omalla etupihalla, Vuotorilla, pääovien edessä.

Kaupunkitanssit ilahduttavat vuosaarelaisia tänäkin kesänä Vuotalon omalla etupihalla, Vuotorilla, pääovien edessä.

Vuosaaressa tanssitaan kesän aikana kaikkiaan 8 kertaa Kaupunkitanssien merkeissä. Opetusta keskiviikkoisin 23.6.-11.8.2021 klo 19.00-19.45:

ke 23.6. klo 19 fusku
ke 30.6. klo 19 tango
ke 7.7. klo 19 jenkka
ke 14.7. klo 19 valssi
ke 21.7. klo 19 foksi
ke 28.7. klo 19 fusku
ke 4.8. klo 19 kävelyhumppa
ke 11.8. klo 19 samba

Kaupunkitanssiopetus on innostavaa eikä vaadi ennakkotaitoja. Tanssitunti aloitetaan alkeista, mutta tunnin aikana edetään kuvioihin ja variaatioihin tanssijoiden taitotaso huomioiden. Mukaan voi tulla niin ensikertalainen kuin jo pidempään tanssia harrastanut. Tänä vuonna kuitenkin tanssitaan vain oman tanssikaverin kanssa tai soolona. Pareja ei vaihdella. Lisäksi pidetään turvaetäisyyttä toisiin tanssijoihin.

Opetus toteutetaan niin sanottuna matalan kynnyksen opetuksena. Tanssituokioihin ei tarvitse ilmoittautua. Paikalle voi saapua, kun se itselle parhaiten sopii. Tanssimaan saa tulla mukaan kuka vaan, milloin vaan, joko parin kanssa tai ilman. Opetus on osallistujille maksutonta. Huomioithan alla olevan turvaohjeistuksemme!

Tanssijoiden ja opettajien terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Jotta tansseissa on mukavaa ja turvallista, pyydämme kaikkia osallistujia huomioimaan seuraavat asiat:

- Mukaan tuokioon pääsee enintään 49 henkilöä saapumisjärjestyksessä (huomioidaan mahdolliset viranomaismääräysten muutokset)

- Tanssiaskeleet otetaan haltuun joko oman parin kanssa tai soolona

- Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

- Muistathan turvavälit!

- Jätäthän tanssituokion väliin, jos sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita

- Tanssit pidetään säävarauksella

- Tarjolla on käsidesiä

Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat

Kaupunkitanssit on kesäisin vuodesta 2000 alkaen toteutettu konsepti, jossa paritansseja opetetaan maksuttomasti kaikille halukkaille pääkaupunkiseudun puistoissa, toreilla ja aukioilla. Kahdenkymmenen vuoden aikana Kaupunkitanssit on tavoittanut noin 50 000 kävijää. Ilmaiset paritanssiopetukset on otettu ilolla vastaan ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa pääkaupunkiseudun kesäisessä kulttuuri- ja liikuntatarjonnassa. Vuodesta 2015 alkaen opetuksesta on vastannut Tanssiteatteri Tsuumi.

Kesän 2021 opetuskohteet ovat Kannelmäki (Sitratori), Kamppi (Annantalon katettu ulkolava, A•Lava), Tapiola (Espoon kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfi), Itäkeskus (Stoan aukio kulttuurikeskuksen yhteydessä), Malmi (Ala-Malmin puisto, Malmitalon takana), Vuosaari (Vuotalon etupiha, Vuotori), Kauppatori (Kauppatorin lava, Keisarinluodonlaiturilla, Suomenlinnan lauttaterminaalin vieressä), Leppävaara (Soittoniekanaukio, Sellosalin edustalla). Lisäksi neljänä elokuun tiistaina toteutetaan lasten Kaupunkitanssit Espoon Järveperässä (Lasten kulttuurikeskus Aurora).

Opetuspaikkatiedot, paikkakohtainen opetusohjelma ja koko kesän ohjelma löytyvät Tanssiteatteri Tsuumin verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

Ohjeita tarkennetaan tarpeen mukaan.

Kesto: 45 min
Kieli: suomi

Yhteistyössä: Kulttuuri Helsinki / Vuotalo

Sulje