Kekäläinen & Company: Avoin tila

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Avoin tila on filosofinen tanssiteos kouluikäisille ja heidän aikuisilleen, joka etsii ratkaisua meidän aikamme kohtalonkysymykseen.

Avoin tila on filosofinen tanssiteos kouluikäisille ja heidän aikuisilleen, joka etsii ratkaisua meidän aikamme kohtalonkysymykseen.

Jokaisella ajalla on oma kohtalonkysymyksensä. Meidän aikanamme tämä kysymys syntyy ilmastokriisistä, massasukupuutosta ja aikaamme leimaavasta väkivallasta.

Tähän eräänlaiseksi vastaukseksi Avoin tila ehdottaa jakamista ja vieraanvaraisuutta. Jaettua tilaa, materiaaleja, niiden eloperäisyyttä ja niiden hoivaamista. Tila ja kokemus on jaettu samalla tavoin kuin maailma on jaettu ja yhteinen.

Esitys käyttää kuvataiteilijapari nabbteerin esinemaailmaa. Taiteilijapari Janne Nabb ja Maria Teeri havainnoivat taiteessaan monilajisia kulttuureja ja pyrkivät rakentamaan yhteisöjä ja jakamaan yhteistä tilaa. Avoin tila -teoksessa nähdään nabbteerin erilaisia materiaaleja ja tekstuureja kokeilevaa taidetta yhdessä Sanna Kekäläisen tanssitaiteen kanssa.

Käsikirjoitus, ohjaus ja koreografia, tila: Sanna Kekäläinen
Esiintyjät ja yhteistyö: Sanna Kekäläinen, Leila Kourkia, Lara Müller
Esinemaailma (paitsi pressut ja kassit): nabbteeri & Riikka Keränen
Äänisuunnittelu: Jaakko Kulomaa
Valosuunnittelu: Lauri Sirén

Esityksen kesto: noin 1 tunti
Esityksen kieli: sanaton
Ikäsuositus: 7+

Liput 15 €
Lippuvaraukset linkistä: https://forms.gle/eLVwQjytM6XcgD538