Keppihevosyksisarvisen seikkailut - Talviloma

Seikkaile itse tehdyllä keppihevosella talvisella estradilla, vain mielikuvitus on rajana!

Keppihevonen on ollut lasten klassikkoleikkikalu jo tuhansia vuosia, joka kehittää lapsen mielikuvitusta. Keppihevosen voit valmistaa mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla: sukkahevosen sukasta, huopahevosen huovuttamalla tai perinteisen kangashevosen kankaasta. Keppihevosharrastus on todella monipuolinen laji, jonka ominaisuuksista kukin voi poimia haluamansa osat ja näin muodostaa mieleisensä harrastuksen tai koko perheen yhteisen aktiviteetin.

Koko puuhan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yhdessä tekeminen, keppihevosten valmistus ja ratsastus. Laji jäljittelee oikeaa ratsastusharrastusta ja keppihevosen kanssa voikin harjoittaa koko ratsastuksen lajikirjoa. Keppihevosharrastus perustuu harrastajien omaan aloitteeseen, tahtotilaan ja tasoon ja näin ollen onkin hyvin vapaamuotoista. Oikeaa ja väärää tapaa ei siis ole, ja epäonnistumisen mahdollisuus on olematon. Vinkkejä lumisen keppihevosradan tekemiseen saat oheiselta videolta.

Lähde siis rohkeasti rakentamaan omanäköinen keppihevonen ja viettämään sen kanssa talvilomaa rakentamalla hänelle ikioma estradi lumesta. Kaikki saa harrastaa tavallaan.

Sulje