Valokuva Iiris Känä

Kerrostumia näyttely – Liikenneviikko

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Näyttelyssä käynnistyy liikenneviikko - näyttelytilassa on autoja muita menopelejä, joilla pääsee ajelemaan installaatiossa.

Annantalon sisällä on salainen kortteli, joka täyttyy hiljalleen asukkaista. Tieverkko on jo valmis, raiteet puuttuvat... Ja mikä tärkeintä, kulkupelit!

Kerrostumia-näyttelyssä viikko 12 on liikenneviikko. Sen aikana löydät näyttelytilasta autoja muita menopelejä joilla voi huristella sinne tehdyillä tieteippauksia pitkin.

Ota oma auto mukaan tai lainaa tilasta – tervetuloa ajelemaan! VROOOM!

Avoinna näyttelyn aukioloaikoina ma-pe 9-20, la 10-16

Alle 6-vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa.

_

Annantalo viettää juhlavuottaan näyttelyiden muodossa. Ne avaavat taidekeskuksen 35-vuotista taivalta esittelemällä projekteja vuosien varrelta - samalla sukelletaan uuteen tekemällä yhteistä teosta. Kerrostumia onkin sekä näyttely että osallistava teos: Etugalleria koostuu historian helmistä ja takagallerian on vallannut kaupunki - Siellä pääset jättiläisen perspektiivistä taskulampun avulla tutkailemaan Annantalon sisäistä korttelia, sen asuntoja ja erilaisia asukkaita. Tämä kortteli asutetaan huone, kerros ja talo kerrallaan. Sitä ovat rakentaneet sekä Annantalon oppilaat että avoimien pajojen osallistujat.