Valokuva Taideyliopisto

Kesän nuoret taiteilijat

Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki
Musiikkitalo

Taideyliopiston sarjassa nuoret taiteilijat tuovat lavalle muun muassa jazzia, beatboxausta, perinnemelodioita ja säveltaidetta.

Taideyliopiston sarjassa nuoret taiteilijat tuovat lavalle muun muassa jazzia, beatboxausta, perinnemelodioita ja säveltaidetta.

Tiina Lounevan säveltämä, kuvaama ja editoima teos Tarina meistä käsittelee elämän syklisyyttä suomalaisen luonnon ja esittäjän oman perheen kautta. Aiheina on muutos, luonto ja arki, se mikä on suoraan edessämme, mutta helposti hukkuu elämän hektisyyteen. Muutoksen teema välittyy tarinoissa vuodenaikojen ja sukupolvien kautta.
Musiikkitalo, Black Box
19.8. klo 19

Kadi Vija Key Project esittelee jazzlaulaja Kadi Vijan sävellyksiä pehmeästi, vahvasti ja vangitsevasti. Kadi Vija Key Project on suomalaisen jazzin nuoren sukupolven ilmiömäisen jazzlaulajan Kadi Vijan, ja hänen sävellyksiensä ympärille, syntynyt innovatiivinen, tunteita herättävä ja kamarimusiikinomainen yhtye.
Musiikkitalo, Black Box
2.9. klo 19

OBO-kollektiivin musiikki kumpuaa yläsävelhuilujen kiehtovasta viremaailmasta ja sen inspiroimasta tajunnanvirrasta. Perinnemelodiat ja yläsävelhuilulle sävelletyt tuoreet kappaleet mukautuvat luonnonsävelasteikon lumoavaan tanssiin. Konsertissa julkaistaan Ojajärvi Blom Ojajärvi -trion ensilevy, jossa trio laajentuu OBO-kollektiiviksi.
Musiikkitalo, Black Box
3.9. klo 19

Anna Saastamoisen Varjoja ja valoa -konsertissa lavalle piirtyy kaksi hahmoa. Varjojen ja valon heijastuksina syntyy voimallinen kokoelma säveltaidetta, jonka keskinäinen värähtely avaa kuulijalleen surun, ahdistuksen ja tyhjyyden, mutta toisaalta loistokkaan ja voimaannuttavan rakkauden värittämiä maalauksia.
R-talo, konserttisali
4.9. klo 19

Liput 6,50–18 €

Sulje