Valokuva Nukketeatteri Niveltämö (c) Kaisa Karekallas

Keskeneräisten olentojen rituaaliteltta

Koetilantie 1, Helsinki
Koetilantie 1, Helsinki

Nukketeatteri Niveltämön Keskeneräisten olentojen rituaaliteltta peilaa herkkyydellä keskeneräisyyden ja epävarmuuden teemoja jotka värittävät nykyaikaa.

Nukketeatteri Niveltämön Keskeneräisten olentojen rituaaliteltta peilaa herkkyydellä keskeneräisyyden ja epävarmuuden teemoja jotka värittävät nykyaikaa. Se on osa Niveltämön nukkemusikaalien trilogiaa, joista aikaisemmat osat ovat käsitelleet menneisyyttä ja nykyisyyttä.

Tämä trilogian viimeinen osa käsittelee tulevaisuuden teemaa rehellisen kohtaamisen, yhteisön ja rituaalin kautta. Millaisia kriisejä tulevaisuudessa vielä onkaan edessä? Miten suru ja sen näkyväksi tuominen voi auttaa ihmisiä kohtaamaan tulevaa?

Keskeneräisten Olentojen Rituaaliteltta ei ole kuin edeltäjänsä. Se ei ole edes “esitys” vaan yhteisöllinen immersiivinen ritualistinen kokemus.

Viikin japanilainen puutarha, Koetilantie 1

29.8 klo 15
30.8 klo 14 ja 18

Vapaa pääsy, Paikkoja on rajoitetusti joten ennakkovaraus on välttämätön: [email protected], kesto 1 h 30 min

Esitys tapahtuu lähes omaan ulkotiloissa, se on koronan takia pikemminkin nyt "Rituaalipuutarha" kuin "Rituaaliteltta". Telttoja käytetään hyödyksi, mutta niissä vieraillaan yksitellen/oman seurueen kanssa vuorotellen. Katsojia kehotetaan pukeutumaan esitykseen sään mukaan. Katsojilla on myös mahdollisuus halutessaan osallistua itse rituaaliin.

Sulje