Valokuva Helena Roschier

Keskustan uusien kävelyalueiden ideointityöpaja

Sofiankatu 4, 00170 Helsinki
Sofia Helsinki

Työpajassa keskustellaan tulevista muutoksista Esplanadeilla sekä alueen merkityksestä ja elämästä eri vuorokauden- ja vuodenaikoina.

Kaupunkilaisille järjestetään Esplanadien kävely- ja pyöräilyalueita koskeva ideointityöpaja keskiviikkona 14.12. kello 17.30 alkaen. Tilaisuus alkaa noin puolen tunnin kävelykierroksella, jolle lähdetään Helsingin kaupungintalon Kauppatorin puoleiselta pääovelta kello 17.30. Kierroksen jälkeinen ideatyöpaja käynnistyy kello 18 Torikorttelien Lyhtysalissa, osoitteessa Sofiankatu 4 C. Esteetön sisäänkäynti tilaisuuteen on Sonckin salin kautta, osoitteessa Aleksanterinkatu 28. 

Työpajassa keskustellaan tulevista muutoksista Esplanadeilla sekä alueen merkityksestä ja elämästä eri vuorokauden- ja vuodenaikoina. Tilaisuuden aluksi Euroopan historian professori Laura Kolbe Helsingin yliopistosta puhuu Esplanadien merkityksestä osana helsinkiläistä kaupunkikulttuuria. Esitykset pidetään suomeksi, mutta kysymyksiä ja keskustelua on mahdollista käydä myös ruotsiksi ja englanniksi.