Valokuva Outi Kankaanpää

Kevään 2022 ohjatut kouluvierailut / Kumpulan koulukasvitarha

Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki
Kumpulan koulukasvitarha

Perus- ja toisen asteen oppilaitoksille kohdistetut kouluvierailut: opastettu kierros ja puutarhatöitä pellolla

Tervetuloa Kumpulan koulukasvitarhan puutarhaan oppimaan, mistä ruoka tulee. Kouluvierailun kesto on noin 2h. Vierailu sisältää opastetun kierroksen puutarhalla sekä toiminnallista tekemistä pellolla - nyt on siis mainio mahdollisuus saada kädet multaan!

Vierailut on kohdistettu perus- ja toisen asteen oppilaitoksille ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Ensisijaisesti tarjoamme vierailuja 3. luokasta ylöspäin, mutta otamme vastaan myös 1.-2. luokkia. Ryhmäkoko max 30.

Toukokuun kouluvierailut on ensisijaisesti tarkoitettu kouluryhmille, jotka sitoutuvat tulemaan vierailulle uudestaan elo-syyskuussa. Tutustumalla puutarhan eri vuodenaikoihin oppimiskokemus syvenee. Syksyllä on tarjolla myös yksittäisiä kouluvierailuaikoja, joten suosittelemme varaamaan vierailun vasta silloin, mikäli toivotte vain yhtä vierailukertaa.

Vierailuja järjestetään toukokuussa keskiviikkoisin. Otamme vastaan 2 kouluryhmää / päivä: aamupäivän 2h vierailuaika on 9.00-12.00 välisenä aikana ja iltapäivän 2h vierailuaika on 13.00-16.00 välisenä aikana. Voitte siis itse valita saapumisaikanne 9.00-10.00 tai 13.00-14.00 väliltä, ja vierailu kestää noin 2 tuntia saapumisajastanne lähtien. Ilmoitathan lisätiedot kohdassa ryhmäsi tarkan saapumisajan Vähänkyröntien portille ja mahdolliset erityistoiveet/-huomiot.

Vierailu tapahtuu ulkona säällä kuin säällä ja vierailun aikana tehdään puutarhatöitä pellolla, joten huomioittehan tämän pukeutumisessa (ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät, jotka saattavat ja saavat sotkeentua). Puutarhalla on mahdollista nauttia omia eväitä ulkokatoksen alla.

Lähetämme hyväksytyille osallistujille vahvistussähköpostin, infokirjeen ohjelmasta ja pienen ennakkotehtävän.