Kinokonsertti South – KONSERTTI ON PERUTTU!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Su 6.2.2022 Kinokonsertti South on peruttu.

Voimassa olevien rajoitusten johdosta elokuvateattereissa tapahtuvan yleisöfestivaalin järjestäminen ei ole mahdollista, joten DocPoint 2022 järjestetään verkkofestivaalina 31.1.–6.2.2022.
Tervetuloa verkkofestivaalille: https://docpointfestival.fi/

Ostetut liput tulee palauttaa maanantaihin 28.2.2022 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

*******

DocPointin ja Savoy-teatterin yhteistyössä järjestämä kinokonsertti vie katsojan matkalle Antarktikselle aikaan ennen ilmaston muuttumista. Sir Ernest Shackletonin retkikunnasta vuonna 1919 tehty South on varhaisen dokumenttielokuvan vaikuttava taidonnäyte.

Kokeellisesta elektronisesta musiikistaan tunnettujen Nik Voidin ja Ilpo Väisäsen musiikki yhdistyy kuviin uskaliaasta matkasta, jonka aikana retkikunnan alus murskautui jättäen heidät selviämään karussa ympäristössä. Tutkimusmatkaa taltioineen ohjaajan, James Francis "Frank" Hurleyn, omistautuneisuutta retken dokumentoinnille kuvaa se, että hän sukelsi pelastamaan filminsä hajoavasta aluksesta.

Rajojen koettelusta kertovaan dokumenttielokuvaan yhdistyy hienosti kahden kokeellisen musiikin pioneerin sävellys. Void tunnetaan äänimaailmasta, joka liikkuu ambientin, avantgarden, teknon ja noisen rajoilla. Voidin konventioita rikkova ote on luonnollinen pari Ilpo Väisäselle, toiselle elektronisen kokeellisen musiikin pioneerille. Sooloprojekteistaan ja Pan Sonicista tunnetun taiteilijan äänimaisemat syntyvät usein yksinkertaisilla soittimilla ja tekniikoilla haastaen näin elektronisen musiikin valtavirran.

Kokonaisuutena South on hengityksen salpaava kuvaus uteliaisuudesta, sitkeydestä ja kekseliäisyydestä. Se ylistää komeilla kuvillaan luonnon mittaamatonta voimaa, mutta tekee myös surulliseksi: edes Antarktista ei enää ole sellaisena, kuin se näyttäytyi Frank Hurleylle sata vuotta sitten.

Kesto n. 80 min, ei väliaikaa

Ikäraja: S

*********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Sulje