Valokuva Kulttuuritehdas Korjaamo / Louie Blue

Korjaamo 360°: Louie Blue

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo

Uuden Division 8 -albumin levyjulkkarit pidetään Korjaamon Kulmasalissa maaliskuussa.

Uuden Division 8 -albumin levyjulkkarit pidetään Korjaamon Kulmasalissa maaliskuussa.

R’n’B- ja elektropop-artisti Louie Bluen debyyttialbumi Division 8 julkaistaan 18.3. Division 8 on albumina rakennettu kuljettamaan kuulija läpi erilaisten R’n’B:n sävyttämien maailmojen. Louie Blue käänsi musiikkikentän päät jo vuonna 2019 esikoissinglellään Confused. Vuoden 2020 alussa Louie Blue julkaisi Notes-mixtapen, joka keräsi kehuja niin lokaalisti kuin kansainvälisesti DJ- ja tastemaker-tekijöiltä. Tämän jälkeen artisti on noteerattu myös useissa kansainvälisissä musiikkimedioissa.

Maaliskuun 18. päivä julkaistava pitkään hiottu debyyttialbumi on moniulotteinen kokoelma, jonka kappaleet sijoittuvat Louie Bluen soundiesteettisen spektrin laidalta toiselle. Albumin kappaleet vaihtelevat tunnelman mukaan akustisemmasta soundista aina kylmempiin elektronisiin sävellyksiin, jotka yhdessä muodostavat kokonaiskuvan siitä, miltä Louie Bluen maailma kuulostaa. Division 8 on artistille itselleen tärkeä teos, jonka tavoitteena on muodostaa pohja kaikelle, jota tulevaisuudelta on lupa odottaa.

Kulttuuritehdas Korjaamo, Kulmasali

19.3.2022 klo 21

Liput 19,50/22€ Tiketistä ja ovelta

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsinki