Valokuva Sibelius-Akatemia (c) JP Niemelä

Kotamäki Company

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
Tavastia-klubi

Kotamäki Company on Lauri Kotamäen luotsaama uusi, rosoinen mutta hellä rock-yhtye.

Kotamäki Company on Lauri Kotamäen luotsaama uusi, rosoinen mutta hellä rock-yhtye. Rehvakkaana haitaripelimannina tunnettu Kotamäki on hiljattain löytänyt itsestään syvällisen lauluntekijän, joka ei pelkää tarttua vaikeisiinkaan aiheisiin.

Kotamäen laulut luotaavat suomalaisen ihmisen sielua pohjamutia myöten. Yhdessä hetkessä tuijotellaan kaurismäkeläisesti oluttuopin pohjaan, kunnes yhtäkkiä singahdetaan avaruuden tähtitarhoihin ja mystisiin unikuvitelmiin. Lauluissa kaikuu elämän koko kirjo iloineen ja suruineen.

Kotamäen aikaisemmista edesottamuksista tuttu pilke silmäkulmassa on nytkin läsnä, mutta pohjalaisesta perinteestä Company ottaa askeleen poispäin, kohti kotimaisen rockin rouheaa maisemaa.

Rockin ja kansanmusiikin saundeja sulavasti yhdistelevä Kotamäki Company tarjoilee kaikkea roisin kapakkajatsin, lainsuojattoman kantrin ja taivaalle tähyilevien haikeiden balladien väliltä. ”Meillä on yhdessä helvetin hauskaa ja se kuuluu soitossa”, kuvailee Kotamäki yhtyettään, jonka hän kokosi parhaista soittokavereistaan. ”Tää bändi tuntuu niin oikealta!”

Tavastia-klubi

22.11.2021 klo 20

Vapaa pääsy

Sulje