Kruununhaan yläasteen kevätkonsertti – KONSERTTI SIIRTYY -> to 12.5.2022

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Ti 3.5.2022 Kruununhaan yläasteen kevätkonsertti siirtyy kunta-alan suurlakon vuoksi pidettäväksi torstaina 12.5.2022 klo 18.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan konserttiin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa perjantaihin 6.5.2022 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua. Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite, johon lahjakortti postitetaan, osoitteeseen [email protected].

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioittehan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestänne.

*******

Kruununhaan musiikki- ja tanssiluokat esiintyvät

Kruununhaan yläasteen kevätkonsertissa kuullaan ja nähdään koulun musiikki- ja tanssiluokkien lukuvuoden aikana valmistamia esityksiä. Kokoonpanot vaihtelevat sooloesityksistä yli sadan esiintyjän yhteisnumeroon.

Ikäraja: S

Kesto n. 90 min, ei väliaikaa