Kuvisseikkailu – Yksisarvisia ja muita taikamaan otuksia

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Koko perheen yhteisellä kuvataideseikkailulla lapset maalaavat, muovailevat ja rakentelevat yhdessä vanhempiensa kanssa.

Koko perheen yhteisellä kuvataideseikkailulla lapset maalaavat, muovailevat ja rakentelevat yhdessä vanhempiensa kanssa.

Kuvisseikkailu starttaa taas Kannelmäen nuorisotalolla, Klaneettitie 5. Ovikelloa soittamalla pääset sisään! Tapaamiset ovat rentoja ja työskentely tapahtuu lasten tahtiin. Kuvisseikkailuun voi osallistua yhdelle tai useammalle kerralle.

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mukaan mahtuu n. 10 osallistujaa.

Kurssi on maksuton! Sen järjestävät Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu ja Kulttuuri Helsinki (Kanneltalo).

Opettaja: Liisa Ikävalko

Torstai 29.9. klo 10–13 Yksisarvisia ja kaikenkarvaisia otuksia savesta
Tule tekemään oma villi ja vallaton taikamaan otuksesi savesta! Otus voi olla vaikka yksisarvinen tai joku ihan oma mielikuvituseläin!

Poltetut savityöt voi tulla maalaamaan kurssin viimeisellä kerralla 13.10. ja silloin ne saa myös kotiin.

Torstai 6.10. klo 10–13 Taikamaan torstai
Millaisessa paikassa Taikamaan otukset asuvat? Millaista Taikamaassa on tavallisena torstaina? Voit rakentaa eri materiaaleista kodin omalle otuksellesi. Millainen on yksisarvisten pesä? Entä millainen on taikamaan vallattomien otusten leikkipaikka?

Torstai 13.10. klo 10–13 Juhlat taikamaassa
Taikamaassa järjestetään hauskat kemut, johon osallistuvat kaikki Taikamaan erikoiset otukset! Mitä juhlissa tarjoillaan? Syövätkö yksisarviset hurmaavia leivoksia vai jotain aivan muuta? Juhlapaikassa voi olla kauniita valoja ja juhlaviirejä. Ehkä joku otuksista innostuu tanssimaan ja laulamaan! Maalaamme kuvan näistä ikimuistoisista juhlista guassi-maaleilla.

Tällä kerralla saa mukaan myös ensimmäisellä kurssikerralla tehdyt savityöt.

Vapaa pääsy

Sulje