Valokuva Vermo Areena

Lähiravit ja Suomenhevonen 115 vuotta

Valjakkotie, 00370 Espoo
Vermo Areena

Koko perheelle suunnatun ilmaistapahtuman ohjelmassa on vauhdikkaat ravit suomenhevosille sekä erilaisia esityksiä

Koko perheelle suunnatun ilmaistapahtuman ohjelmassa on vauhdikkaat ravit suomenhevosille sekä erilaisia esityksiä, joissa tuodaan esiin suomenhevosen monipuolisuutta ja suomenhevosen monia, ensiarvoisen tärkeitä rooleja Suomen historiassa: suomenhevonen esittäytyy sotasankarina, lännenratsuna, työhevosena, ravi- ja ratsuhevosena, harrastuskaverina sekä terapiahevosena. 

Suomen kansallisaarteen monipuolisuutta saapuu esittelemään Vermo Areenalle useat tunnetut suomenhevoset ja luvassa on mielenkiintoista ohjelmaa koko perheelle. 

Tapahtumassa yleisö pääsee mm. tutustuman hevosavusteiseen terapiatoimintaan, näkemään miten hevonen valjastetaan, miten suomenhevonen taipuu lännenratsuksi ja miten tukkien vetäminen onnistuu hevosen avulla – lisäksi yleisö pääsee lähietäisyydeltä katsomaan, rapsuttelemaan ja onnittelemaan ihastuttavia päivänsankareita. 

Vermo Areenalla toimivan Vermon Ravikoulun avoimet ovet antavat kävijöille mahdollisuuden kurkistaa ravikoulun arkeen, ja perheen pienimmät pääsevät tutustumaan ravikoulun suloisiin poneihin joko selästä käsin tai kärryillä. Aikuiset puolestaan voivat kavuta suomenhevosen selkään kokeilemaan, miltä ratsastus tuntuu tai nousta tandemkärryille kokeneen ohjastajan kanssa nauttimaan vauhdikkaasta menosta ravihevosen kyydissä. 

Perheen pienimmille riittää koko päiväksi ohjelmaa: keppihevosareena ja pomppulinnat ovat käytössä, alueella on suuria työkoneita, joihin lapset pääsevät tutustumaan. Luovuuden voi päästää valloilleen piirtämällä katutaideteoksia asfalttiin – ja kun nälkä yllättää, niin herkut joka makuun tarjoilevat Street Bar Voltti, Tallitupa sekä Makupaula. 

Vermo Areena

13.8.2022 klo 11-16

Vapaa pääsy

Sulje