La Dame Blanche – Savoy World

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Urbaanin kuubalaisen musiikin tähti

Urbaanin kuubalaisen musiikin tähti

Kuubalaisen La Dame Blanchen musiikin perusta on kuubalaisessa perinteessä, mutta sen villi syke kuulostaa erittäin urbaanilta. Laulaja, räppääjä ja huilisti La Dame Blanche, oikealta nimeltään Yaite Ramos, yhdistelee musiikissaan latinalaista hiphopia, cumbiaa, dancehallia ja reggaeta.

Musiikki tulee hänelle verenperintönä, sillä hänen isänsä, pasunisti Jesus Aguaje Ramos työskenteli maailmankuulun Buena Vista Social Clubin taiteellisena johtajana.

Musiikin lailla myös myös La Dame Blanchin lavapersoona on sekoitus länttä ja Kuubaa. Lavalla hän edustaa asennetta, sosiaalista sanomaa ja urbaanin musiikin perinnettä.

Parikymppisenä Pariisiin muuttanut La Dame Blanche asuu nykyisin puoliksi Pariisissa ja Kuubassa. Hänen kolmas albuminsa "Bajo El Mismo Cielo" julkaistiin viime keväänä.

Yaite Ramos Rodriguez (singer)
Marc Damblé (beatmaking, guitars)
Valentin Provendier (drums)

Konsertin kesto on noin 80 min., ei väliaikaa

Liput: Peruslippu 47/37 €, Premium 67 € (sis. parhaat paikat ja vaatesäilytyksen), eläkeläinen/työtön 37 €, lapsi/opiskelija 15 €

********

2020 koronavirustilanteen vuoksi siirtyneen La Dame Blanche -konsertin (3.4. -> 26.8.2020 -> 19.5.2021) liput käyvät sellaisenaan keskiviikkona 27.10.2021 klo 19 alkavaan konserttiin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Sulje