Laineen Kasperi & Liian Iso Trio + Ester Nuori Leppä – Stoa Black Box

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Omintakeinen räppäri Laineen Kasperi sekä runoilija-räppäri Ester Nuori Leppä iskevät lauteet kuumiksi Stoa Black Box -klubilla.

Omintakeinen räppäri Laineen Kasperi sekä runoilija-räppäri Ester Nuori Leppä iskevät lauteet kuumiksi Stoa Black Box -klubilla.

Laineen Kasperi

Laineen Kasperi tunnetaan omintakeisena räppärinä, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina, joka on vaikuttanut alalla lähes pari vuosikymmentä. Laine tunnetaan muun muassa Kaucas-ryhmän, Ähky Recordsin sekä Palava Kaupunki -yhtyeen perustajana.

Hän on uransa aikana tehnyt yhteistyötä lukuisten tunnettujen artistien kanssa Asasta Ismo Alankoon. Laineen Kasperin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat artistin kotikaupungin mukaan nimetty Lappeenranta, Ismo Alangon kanssa tehty Suomi-kräppiä sekä Hullun marssi.

Räppärin uusin albumi on vuonna 2020 julkaistu Psyko Cowboy, joka kertoo tarinoita Laineelle tärkeästä 90-luvusta. Omien sanojensa mukaan Laine on aina unelmoinut ysärihenkisestä levystä. Tuona aikakautena teini-ikäisen Kasperin housut roikkuivat ja jenkkiräppi pauhasi, mutta Suomeen rap-skene oli vasta tekemässä tuloaan. Albumin tuotannosta vastaa Bustaavat Budit ja julkaisusta 3rd Rail Music.

Kuva: Tony Paldanius

Ester Nuori Leppä

Ester Nuori Leppä on helsinkiläinen runoilija, rap-artisti ja kirjanpainaja, jonka ensimmäinen täyspitkä runokokoelma on Maanantai ja mustat hitit (WSOY 2022). Myös ensimmäinen rap-albumi on työn alla.

Leppä kiinnostuu maailmankaikkeuden rakenteesta ja juo vissynsä pullosta. Hän on äärimmäisen utelias ja taiteessa suuntautunut epäonnistuneiden ja raadollisten ihmiskohtaloiden kuvaamiseen.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Stoa Black Box -klubit ovat ikärajattomia.