Laivaston varusmiesbändi – MIL-Espa

Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki
Espan lava

Kesäisellä lavalla esiintyy Laivaston soittokunnan varusmiesbändi solisteinaan laulajat Silla Pöyry ja Joni Hartikainen.

Kesäisellä lavalla esiintyy Laivaston soittokunnan varusmiesbändi solisteinaan laulajat Silla Pöyry ja Joni Hartikainen.

Luvassa on tanssittavaa ja rokahtavaa musiikkia, balladeja ja poppia. Mukana on sekä suomalaista että kansainvälisesti tunnettua musiikkia. Tästä löytyy jokaiselle jotakin!

Laivaston soittokunnan varusmiesbändi muodostetaan vuosittain soittokunnassa palvelevista varusmiehistä. Tämän vuoden bändiläiset ovat matruusit Johannes Heikkilä (piano), Sarka Aittokoski (rummut), Oskari Vettenranta (basso), Niilo Hirsimäki (kitara) ja Ilmari Forss (kitara).

Bändin laulajat ovat Turun konservatorio & musiikkiopiston laulunopiskelijoita. Laulaja Silla Pöyry on tuttu Seinäjoen tangomarkkinoiden 2019 finaalista. Toinen solisti Joni Hartikainen puolestaan on monipuolinen laulaja-kitaristi, joka tekee myös omaa musiikkia.

Kesto: noin 1 tunti

--
Espan lavan ottavat vuorollaan haltuun sotilassoittokuntien eri kokoonpanot ympäri Suomen. Viihteellinen konsertti järjestetään Espan lavalla kesäperjantaisin. Luvassa on viihdyttäviä esityksiä musiikkityylistä toiseen.

Sulje