LIVE STREAM | Stoa Black Box: Arppa, Le Fvbelos & william – Helsinki-kanavalla

Suora lähetys keikasta Helsinki-kanavalla 17.3. klo 19! Tallenne on nähtävillä 21.3. asti.

Suora lähetys keikasta Helsinki-kanavalla 17.3. klo 19! Tallenne on nähtävillä 21.3. asti.

Stoa Black Box -striimikeikalla kuullaan kolmen lupaavan artistin keikat.

Suomalaisen indien takavasemmalta yllättänyt Arppa julkaisi debyyttialbuminsa Laavalamppuja syksyllä 2020. Esikois-EP:nsä viime vuonna julkaissut Le Fvbelos vakuuttaa rennolla tyylillään ja melodisella trapillaan. Jättihitillään Penelope tunnetuksi tullut william yhdistelee musiikissaan rappia, trappia ja R&B:n elementtejä.

Esiintymisjärjestys: Arppa, Le Fvbelos, william.
Jokaisen artistin striimauskeikan kesto n. 30 min.

------

Arppa

Arppa on seitsemän hehtaarin sekatyöläinen, jonka musiikissa soivat pohjoisen meren syvyydet, aution pikkukaupungin haikeat kaiut ja runollinen rappioromantiikka.

Arpan henkinen koti on Ykspihlajan sataman varjoissa ja skeittiramppien rupisessa asfaltissa. Sanoitukset luovat mystisiä elokuvallisia maisemia, joista voi löytää samaistumispintaa, oli sitten 1950-luvun tai 2000-luvun lapsi. Arpasta voi löytää yhtymäkohtia Nick Draken jalanjäljillä kulkeviin runollisiin mies ja kitara -virityksiin vuosikymmenten varrelta, mutta samalla Arpan musiikillisessa maailmassa soi merkillisen raikkaalla tavalla Z-sukupolven ääni.

--

Le Fvbelos

Le Fvbelos ei turhia stressaile. Ihailtavan välittömälle hahmolle sattuu ja tapahtuu siinä määrin, että artistin elämäkerta tulee vielä jonain päivänä olemaan bestseller.

Uuden polven trap-artisteja tulee joka suunnasta, mutta huippulahjakas Le Fvbelos erottuu massasta musikaalisuudellaan. Kundin biisien melodiat ovat priimaa ja teksteissä käydään läpi koko elämän tunneskaala. Le Fvbelosin debyytti-EP “Fabe” ilmestyi keväällä 2020.

--

william

William on uransa alusta asti vakuuttanut omaleimaisella ja tunnistettavalla soundillaan. Räppärin debyyttialbumi “Shakespeare” näki päivänvalon syksyllä 2020.

Vuonna 2020 julkaistu “Penelope”-single teki Suomessa listahistoriaa: kappale oli Suomen listaykkösenä peräti 90 päivää ja näin ollen siitä tuli kaikkien aikojen pisimpään kyseisen listan kärjessä ollut suomalaiskappale. william on myös kaikkien aikojen pisimpään Suomen Spotify-listan kärkipaikkaa pitänyt artisti.

Sulje