LIVE STREAM Stoa Black Box: Hassan Maikal, SOFA & F – Facebookissa ja Helsinki-kanavalla

Livestriimatussa Stoa Black Box -illassa esiintyivät Hassan Maikal, SOFA ja F. Nauti ja ilahdu! Tallenne on katsottavissa 28.2.2021 asti.

Livestriimatussa Stoa Black Box -illassa esiintyivät Hassan Maikal, SOFA ja F. Nauti ja ilahdu! Tallenne on katsottavissa 28.2.2021 asti.

Yeboyahin setti valitettavasti peruuntui sairastapauksen vuoksi. Korvaajaksi saatiin hiljattain uutta musiikkia julkaissut Hassan Maikal.

Hassan Maikal yhdistelee musiikissaan monipuolisesti rap ja R&B:ta afrovivahteisiin pop-melodioihin. Räpduo SOFAn sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille ja vapaudelle. F yhdistelee musiikissaan elementtejä hiphopista, popista sekä elektronisesta musiikista.

---------------------------------

Ikärajaton, ilmainen.

Illan jokaisen artistin striimauskeikan aika n. 30 min. Keikan kokonaiskesto n. 2 h.

*

SOFA

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it.

SOFAn live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

*

F

F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. YleX nosti Mä en oo viel tarpeeks iso -debyytin vuoden parhaimpien kotimaisten albumien joukkoon, ja albumi huomioitiin myös kahdella Emma-ehdokkuudella.

Artistin toinen albumi Mä oon vapaa julkaistiin huhtikuussa 2020. F kuuluu myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kokoonpanoon ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Lukas Leonin, costeen ja Pykärin kanssa.

--

Notkeaa meteliä Stoassa! Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musiikkimaastoa.

Stoan-klubeilla ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa kasvattavat karismaattiset artistit.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Sulje