LIVE STREAM | Stoa Black Box: ibe + Cavallini – Helsinki-kanavalla

Suora lähetys Stoa Black Box -keikasta Helsinki-kanavalla torstaina 29.4. klo 19! Tallenne on nähtävillä seitsemän päivän ajan.

Suora lähetys Stoa Black Box -keikasta Helsinki-kanavalla to 29.4. klo 19! Tallenne on nähtävillä seitsemän päivän ajan.

ibe

Skorpionin historian ensimmäinen artistikiinnitys oli ujohko lapsenkasvoinen räppärinalku. Uudenvuodenpäivänä 2017 julkaistu ensimmäinen single Monologi sai loistavan vastaanoton ja sen jälkeen ibe ei ole vilkuillut taakseen.

Kehitysvauhti on ollut hurja. Reilussa kolmessa vuodessa ibe on noussut artistiksi, jolle ehdokkuudet Emma Gaalassa on realismia. Suosio on jo nyt niin suurta, että kesällä 2021 hänet nähdään festivaalien isoimmilla lavoilla. Kaikki saavutukset ibe on ansainnut uskomalla omaan tapaansa tehdä helposti lähestyttävää, mutta samalla kunnianhimoista ja aikaansa edellä olevaa musiikkia. Luottotuottajat EM ja My Friend Marla pitävät huolen siitä, että biittien taso pysyy kautta linjan korkeana.

Cavallini

Kun puhutaan uuden afromusiikin pioneereista Suomessa, niin Cavallini lukeutuu tämän listan kirkkaimpaan kärkeen. Soundeissaan Cavallini yhdistelee R&B:tä, afroa ja melodista träppiä.

Aiemmin Cavallini & Shrty duon toisena osapuolena tunnettu artisti kokeilee siipiään nyt soolona ja avasi julkaisupelin ”Klikkaa” singlellä kesällä 2020 yhdessä Blacflacon kanssa. Sittemmin artistilta on kuultu ”Bussdown” single yhdessä Le Fvbeloksen kanssa sekä tuorein julkaisu ”Kiitollinen”, jossa mukana oli Sexmane. Täyspitkää debyyttialbumia odotetaan saapuvaksi 2021 vuoden kesän aikana.

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään!

Ikärajaton

Jokaisen artistin striimauskeikan kesto n. 30 min.

Sulje