Valokuva Yrjö Hakanen, Hel.fi, Yrjö Hakanen

Lopetetaanko Maunulan, Paloheinän ja Pihlajamäen terveysasemat ja neuvolat?

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Keskustelutilaisuus torstaina 3.11. klo 18 Maunulassa

 

Helsingin kaupunki valmistelee Maunulan, Paloheinän ja Pihlajamäen terveysasemien ja neuvoloiden lopettamista ja palvelujen keskittämistä Oulunkylään rakennettavaan suureen terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Oulunkylään on tarkoitus keskittää vuoden 2028 alusta Latokartanosta Maunulaan ulottuvan laajan alueen palvelut.

Terveysasemien ja neuvoloiden lopettamisesta ei ole kuultu asukkaita. Siksi alueen kuusi kaupunginosayhdistystä järjestävät kaikille avoimen keskustelutilaisuuden torstaina 3.11. klo 18 Maunula-talon Metsäpurosalissa, Metsäpurontie 4.

Vastaamassa kaupunginhallituksen poliittisista ryhmistä Otto Meri (kok), Johanna Nuorteva (vihr), Elisa Gebhard (sdp), Samuel Adouchief (vas) ja Mikko Paunio (ps) sekä RKP:n edustajat.

Keskustelun juontaa toimittaja Riina Malhotra. Asukkaiden kuulemisen merkityksestä ja palvelujen käyttäjän näkökulmasta kertoo tutkija Emilia Palonen. Alueen kuuden kaupunginosayhdistyksen vaihtoehtoisen ehdotuksen esittelee Yrjö Hakanen.

Tule kuulemaan, kysymään ja evästämään päättäjiä. Tervetuloa! Kantaa voi ottaa myös allekirjoittamalla vetoomuksen www.adressit.com/maunulan_paloheinan_ja_pihlajamaen_terveysasemien_puolest

Järj. Maunulan, Oulunkylän, Pakilan, Paloheinä-Torpparinmäen, Pihlajamäen ja Pirkkolan kaupunginosayhdistykset

Paikka: Metsäpurosali (Maunula-talo Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki)

Aika: to 3.11. klo 18-20

Kieli: suomi

Kuvat: vasemmalta: Yrjö Hakanen, Hel.fi, Yrjö Hakanen

VAPAA PÄÄSY