LOPPUUNMYYTY: Jukka Nousiainen & Kumpp. – A la Malmi -klubi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

A la Malmi -klubikauden päättää joulukuussa Jukka Nousiainen Kumpp.-yhtyeineen

A la Malmi -klubikauden päättää joulukuussa Jukka Nousiainen Kumpp.-yhtyeineen

HUOM! Keikka on loppuunmyyty.

Suomalaisen indie-musiikin ja tee se itse -kulttuurin suurin sanansaattaja ei esittelyjä kaipaa. Jukka Nousiainen on toiminnallaan ollut yksi suurimpia A la Malmi -klubin perustamiseen vaikuttaneita innoittajia, ja siksi onkin suuri kunnia saada koko Kumpp.-kokoonpano Malmitalon lauteille.

Keväällä 2022 ilmestyi poppoon tuorein levy Matkalla kotiin, joka aiemmista Nousiaisen levyistä poiketen on bändilevy, jonka tekemiseen koko Nousiainen & Kumpp. –yhtye on osallistunut vahvasti.

Levyllä kuullaan ykköskaljakantria, syvissä vesissä uivaa mollibluesia ja rajattoman riemullista rokkausta. Lauluissa liikutaan elämän peruskysymyksissä. Kyse on henkisen kodin etsimisestä ja löytämisestä, ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä. Jos kaiken tiivistäisi yhteen sanaan se olisi rakkaus.

Matkalla kotiin sai lämpimän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltä, ja täysiä saleja kevään julkaisukiertueellaan kerännyt yhtye kiinnostaa upealla livepreesensillään sen verran laajalti, että nyt jos koskaan on syytä kehottaa ostamaan liput ajoissa, tyhjiä paikkoja ei tälle keikalle jää!

Jukka Nousiainen & Kumpp. ovat:
Jukka Nousiainen: laulu ja sähkökitara
Petri Alanko: basso ja taustalaulu
Anna Pesonen: kosketinsoittimet ja taustalaulu
Mikko Siltanen: pedal steel ja taustalaulu
Kalevi Suopursu: akustinen kitara ja taustalaulu
Sini Suvanto: rummut ja taustalaulu

Kesto n. 2h, sis. väliajan.

A la Malmi on Malmitalon klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia upeissa mutta silti kodikkaissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa.

Tule Malmille pitämään homma aitona!