LOPPUUNMYYTY: Let It Be – 50v-juhlakonsertti – Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella.

Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella.

HUOM! Konsertti on loppuunmyyty.

Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja jatkuu tänä keväänä Let It Be -albumilla. Albumikonsertin jälkeen toisella puoliajalla soivat muut tutut huolella valikoidut Beatles-hitit.

Levy julkaistiin vuonna 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona. Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamukahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki oli saavutettu ja maailma oli jo polvillaan. Heillä kaikilla oli nyt muuta: Johnilla Yoko, Paulilla Linda, Georgella Pattie ja Ringolla Maureen.

Levyn teko oli raskas prosessi, ja lopulta Phil Spector kursi sen kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista. Vaikeuksista huolimatta asialla oli The Beatles ja kaikki mihin yhtye kosketti, muuttui edelleen kullaksi. Niin tämäkin – levyllä on muun muassa kaksi upeaa Paulin balladia: The Long And Winding Road ja Let It Be. Levyltä kuulee, miten toisiinsa vuosikaudet hitsaantunut yhtye voi parhaimmillaan groovata yhteen.

Kesto: n. 1h 50min (sis. väliajan)