Maggie Reilly – KONSERTTI SIIRTYY -> su 10.12.2023

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Savoy-teatterin Maggie Reilly - Joulukonsertti siirtyy pidettäväksi sunnuntaina 10.12.2023 klo 19.

Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan konserttiin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa!

Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa sunnuntaihin 18.12.2022 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioittehan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestänne.

*******

Moonlight Shadow - ja Everytime We Touch -hiteistään tunnetuksi tullut Maggie Reilly saapuu konsertoimaan Helsinkiin joulukuussa. Reilly nähdään Happy Christmas -nimisessä joulukonsertissaan Savoy-teatterissa sunnuntaina 11. joulukuuta.

Reilly julkaisi Happy Christmas -joulualbumin viime vuoden lopulla. Konsertissaan hän esittää kaikkien tuntemia joululauluja sekä skottilaisia ja muita brittiläisiä kansanlaulua unohtamatta myöskään muiden muassa Nat King Colen ja Joni Mitchellin tunnetuksi tekemiä ikivihreitä kappaleita.

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Ikäraja: S

Sulje