Makumatka Aasian keittiöihin
Tutustutaan yhdessä aasialaisten keittiöiden raaka-aineisiin.
Tiistaina 22.3. ja torstaina 24.3. klo 16.00–19.00
Kanneltalo, Helsingin työväenopisto, opetuskeittiö, 2. krs
Tule maistelemaan aasialaisten keittiöiden raikkaita ja mielenkiintoisia makuja! Valmistamme yhdessä ruokaa tyypillisistä aasialaisten keittiöiden raaka-aineista. Sopii aloittelijoille sekä aiemmin ruoanlaittoa harrastaneille. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdollisista allergioista ja erityisruokavaliosta. Ohjaajana Millie Huovinen.
Lisätiedot:
Toiminta on osa Operaatio Pulssi! Lännen maksutonta toimintaa 12-18-vuotiaille. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, tarkistathan huolellisesti, miten ilmoittautuminen tehdään! Kaikki maksuttomat toiminnot ympäri Helsinkiä löydät harrastushausta hakusanalla ”pulssi”. Lisätietoa nettisivuiltamme nuorten.helsinki/operaatiopulssi