Maustetytöt x Agents, M

Tokoinranta, Eläintarhantie, 00530 Helsinki
Huvila-teltta

Melankolisen sydämen ja oluttuopin kanssa toimivat parhaiten klassikot, niin reaali-iskelmän pioneeri Agents kuin viime vuosien kansansuosikki Maustetytöt.

Melankolisen sydämen ja oluttuopin kanssa toimivat parhaiten klassikot, niin reaali-iskelmän pioneeri Agents kuin viime vuosien kansansuosikki Maustetytöt. Kokoonpanojen musiikki toimii hienosti yhteen myös riehakkaan illan ja ystäväpiirin kanssa. Ja se sopii pimeisiin öihin ja kesän hyvästeihin. Erityisen hyvin se istuu Huvilaan, jossa kaikki edellä mainitut tilat voivat yhdistyä.

Agentsin ja Maustetyttöjen maailmat sulautuvat mainiosti yhteen. Kokoonpanojen yhteisessä universumissa juodaan Pirkka-olutta, soitetaan surujen kitaraa, lototaan ja tunnustetaan rakkautta. Heidän yhteiskonsertissaan kuullaan Agentsin tuotantoa Maustetyttöjen tulkitsemana ja Maustetyttöjen biisejä Agentsille sovitettuna.

Klassikoiden illan täydentää illan aloittava Minja Koski eli artisti nimeltä M. Hänen maaliskuun lopussa julkaistava neljäs albuminsa koostuu suomalaisista 1960-luvun iskelmäklassikoista, muun muassa Laila Kinnusen, Carolan ja Tamara Lundin tulkitsemista kipaleista.

On hyvät mahdollisuudet, että klassikkoesiintyjien ja klassikkobiisien illasta tulee klassikko sen kokeneiden keskuudessa.

Sulje